Reklam
Ejderhalar Berkin Binicileri
1.55 / 5 13

Film dünyasına bomba gibi giriş yapan Ejderhanı nasıl eğitirsin filmine esinlenerek, hazırlanan eğlenceli çizgi film çocukların ilgisini fazlalıkla çekmeyi başarmıştır. Eğlenceli ve aksiyon dolu çizgi filmler her gün belirli saatlerde çocukları etkilemek için televizyon ekranına gelmektedir.  Ejderhalar Berkin Binicileri ismindeki oyunumuz, çizgi filme esinlenerek hazırlanmıştır. Eğlenceli oyuna 4 farklı ejderha ile katılabilirsiniz. Katıldığınız maceralarda birbirinden zorlu engeller ve tehlikeler sizi bekliyor olacaktır. Ejderhayı yön tuşları ile kontrol ediyor, ''Z'' ile zıplamasını sağlıyor, ''X'' ile de güçlü saldırılar gerçekleştiriyorsunuz. Eğlencenin ve aksiyonun hiç eksilmediği oyunumuzda, çizgi filmi izliyormuş gibi keyif alacaksınız. Seçtiğiniz bölümde size verilen görevleri başarılı bir şekilde tamamlamanız halinde, yeni seviyeye geçerek oyuna devam edebilirsiniz. Geçtiğiniz seviyede sizi daha zorlu engeller bekleyeceği için dikkatli olmanız gerekecektir. İyi oyunlar, başarılar dileriz.

OYUNA BAŞLA
Reklam